Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

"ΑΕΤΟΣ"- Αχιλλέας Τριανδριας 60 - 63

  Το Τουρνουά του Σαββατοκύριακου 24 & 25-9 στο Καμπάνη Κιλκίς αναβλήθηκε λόγω της αγωνιστικής δράσης στο Κύπελλο της μίας εκ των ομάδων που συμμετείχαν, της ΚΑΣ Ραιδεστού.
  Παρά όμως το πρόβλημα που δημιουργήθηκε η ομάδα μας αγωνίστηκε το Σάββατο 24-9 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς με την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας από την οποία και ηττήθηκε με 60-63.
  Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και αρκετές φορές οι δύο ομάδες πήραν το προβάδισμα χωρίς να μπορούν όμως να ξεφύγουν εκτός από το τέλος του Α΄ ημιχρόνου όταν η διαφορά πήγε στους 7 πόντους για την ομάδα του Αχιλλέα.
  Στο γ΄δεκάλεπτο ο "ΑΕΤΟΣ" κατάφερε να ανακάμψει και να ισορροπήσει την κατάσταση στο παιχνίδι και απο εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες του δ΄δεκαλέπτου και στα τελευταία λεπτά αλλά και στην μεγάλη αστοχία στα σουτ 3 πόντων όπως επίσης και σε κάποιες κρίσιμες άμυνες.
   Για την ομάδα του "ΑΕΤΟΥ" αγωνίστηκαν οι : ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.-ΗΜΕΡΙΔΗΣ-ΒΑΦΕΙΔΗΣ-ΤΣΑΤΣΗΣ-ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΙΩΠΚΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ.-ΠΑΤΣΙΟΥΡΗΣ-ΛΙΑΠΗΣ-ΔΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΠΟΛΥΜΕΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΜΟΥΡΖΙΔΗΣ


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου