Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΔΡΩΝ : ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

aetosΕπιτυχημένο ήταν και το δεύτερο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι της Ανδρικής ομάδας του ΑΕΤΟΥ στην Μίκρα την Τετάρτη 14-9 με αντίπαλο τον Μέγ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, ομάδα που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στο παιχνίδι που είχε χαρακτήρα ανεπίσημου φιλικού και στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και διάθεση και έτσι βοήθησαν τους δύο προπονητές να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα για την πορεία των ομάδων τους στο δύσκολο στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκονται.
Από την ομάδα του ΑΕΤΟΥ υπήρχαν οι απουσίες των ΗΜΕΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Γ., ΒΑΦΕΙΔΗ & ΔΑΡΝΑΚΑ.
Παρά όμως αυτές τις απουσίες όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που έπαιξαν στον αγώνα βοήθησαν σημαντικά την ομάδα και άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις παρά το ότι οι περισσότεροι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την Ανδρική ομάδα και απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν τόσο στο πρωτάθλημα Ανδρών όσο και στο αντίστοιχο ηλικιακό τους πρωτάθλημα των εφήβων.
Για τον ΑΕΤΟ αγωνίστηκαν οι : ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΤΣΑΤΣΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΕΛΕΚΗΣ, ΚΑΠΝΙΔΗΣ, ΠΑΤΣΙΟΥΡΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΟΛΥΜΕΝΗΣ, ΜΟΥΡΖΙΔΗΣ.
Η ομάδα του ΑΕΤΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά την ομάδα του Μεγ.Αλεξάνδρου και τον προπονητή της ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΣΜΑ για την φιλοξενία και να ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου