Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πρωτ.Ανδρών : "ΑΕΤΟΣ" - Κρύα Βρύση 47 - 46

Η ομάδα μας επικράτησε στο ντέρμπυ της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγοριας με 47-46 σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη νευρικότητα, πολλές άστοχες προσπάθειες και χωρίς μεγάλη συγκέντρωση κυρίως επιθετικά όπου και πάλι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
   Το ξεκίνημα της ομάδας μας ήταν αρκετά καλό αφού έδειξε διάθεση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση όπου από σωστές επιλογές ξέφυγε με διαφορά 8 πόντων με την λήξη του 1ου δεκαλέπτου και να προηγείται με 18-10.
   Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με το ξεκίνημα με την αντίπαλη ομάδα να κερδίζει έστω και με μικρή διαφορά όλα τα άλλα δεκάλεπτα καθώς και σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα η νίκη άλλαζε χέρια και η αναμέτρηση γινότανε όλο και πιο ενδιαφέρουσα, σε ένα παιχνίδι που τελικά κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και στις ελάχιστες λεπτομέρειες που κρίνουν συνήθως πολλές αναμετρήσεις που κρίνονται στην διαφορά στον πόντο και χαρακτηρίζονται σαν ντέρμπυ.
  • Τα δεκάλεπτα ήταν 18-10, 29-24, 37-33, 47-46.
 "ΑΕΤΟΣ" : (Παπαδόπουλος Δημ.) Δαρνάκας3(1), Παπαδόπουλος Γ. 11 (1), Ημερίδης 11, Κούτουλας 12, Ξανθόπουλος 6, Σιώπκας 2, Παπαδόπουλος Σ., Τσάτσης, Βαφείδης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου