Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πρωτ.Εφήβων : "ΑΕΤΟΣ" - Αξιούπολη 51 - 41

    Με νίκη προχώρησε η Εφηβική μας ομάδα απέναντι στην ομάδα της Αξιούπολης στην 3η αγωνιστική του Β΄ ομίλου Ε.Κα.Σ.Κε.Μ. σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι -που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπυ- με πολύ δυνατές μάχες και στις δύο άμυνες αλλά και με πολύ πάθος στην επίθεση για την επιτυχία.
  Το παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον όλων όσων το παρακολούθησαν από το ξεκίνημα του μέχρι και το τέλος μια και παρόλο που από την αρχή ο "ΑΕΤΟΣ" πήρε το προβάδισμα -και δεν το έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα- είχε όλα τα στοιχεία ενός αγώνα μεταξύ δύο πολύ δυνατών ομάδων.
  Οι αθλητές μας έδειξαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα που ήταν και το κλειδί για αυτή την αναμέτρηση και με σοβαρότητα στην επίθεση αφού μειώσανε τα λάθη κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη που δίνει υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
  Μία συνέχεια όμως που "κουβαλάει" μαζί της τον μηδενισμό της ομάδας στην προηγούμενη δεύτερη αγωνιστική και που θα πρέπει να υπερβάλλει για να καταφέρει να φέρει την ομάδα στην επόμενη φάση.
  Παρόλα αυτά μένει η μεγάλη προσπάθεια όλων για την νίκη και οι μεγάλες και σημαντικές εμπειρίες που αποκομίζει άλλωστε ο κάθε αθλητής από έναν αγώνα πρωταθλήματος.
  • Τα δεκάλεπτα ήταν : 12-5, 31-18, 43-32, 51-41.
"ΑΕΤΟΣ" : (Παπαδόπουλος Δημ.) Δαρνάκας 7 (1), Παπαδόπουλος Συμ. 18 (3), Καββαδίας 7 (1), Λιάπης 13, Μπολυμένης 6, Ιωαννίδης, Μουρζίδης, Ιγνατιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου