Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Φιλικοί Αγώνες Ακαδημιών


  Τρείς διαφορετικές εκδρομές πραγματοποίησαν πολλά τμήματα των Ακαδημιών μας κατά την δειάρκεια των εορτών με την πραγματοποίηση πολλών φιλικών αγώνων με ομάδες από την ΚΑΒΑΛΑ, την ΔΡΑΜΑ και τις ΣΕΡΡΕΣ.
  
Πιο συγκεκριμένα στις 17-12-2011 τρία τμήματα μας ταξίδευσαν στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ (γεννηθέντες  1999, 2000 & 2001-2002) και αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες των ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ. Στην συνέχεια οι αθλητές μας πήγαν για φαγητό και αφού ξεκουράστηκαν για λίγο επισκέφτηκαν την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ και αφού περάσαν όμορφες στιγμές επέστρεψαν στην πόλη μας με πολλές εμπειρίες αλλά και πολλές φωτογραφίες.....(!!!!!)

  Στις 27 και 28-12-2011 πραγματοποιήθηκε διήμερη εκδρομή στην ΚΑΒΑΛΑ για τα τμήματα γεννηθέντων 1997 και 1998. Οι αθλητές μας διανυκτέρευσαν στην όμορφη πόλη της Καβάλας σε ξενοδοχείο της πόλης και αγωνίστηκαν σε δύο φιλικά με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της περιοχής επιστρέφοντας με πολλές χρήσιμες εμπειρίες.
   
Η τελευταία εκδρομή για τις Ακαδημίες μας πραγματοποιήθηκε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς αφού η ομάδα των γεννηθέντων 1996 ξεκίνησε στις 3-1-2012 για την πόλη ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΡΡΩΝ όπου και διανυκτέρευσε φιλοξενούμενη από τον τοπικό Δήμο. Η ομάδα μας αγωνίστηκε την 1η ημέρα με την ομάδα του Νεου Σκοπού Σερρών ενώ την επόμενη μέρα αγωνίστηκε εναντίον του Πανσερραικού στο κλειστό γυμναστήριο των ΣΕΡΡΩΝ.



΄Ολες οι εκδρομές μας κρίνονται επιτυχημένες αφού ο σκοπός τους ήταν να δεθούν όλοι οι αθλητές μας μεταξύ τους δυναμώνοντας την σχέση τους δημιουργώντας δυνατές φιλίες αλλά και να γνωρίσουν καινούργιες ομάδες και αθλητές από άλλες γειτονικές μας  πόλεις.
   Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδρομές αλλά και τους αθλητές μας που πήραν μέρος σ΄ αυτές με την μεγάλη τους συμμετοχή και ελπίζουμε να περάσαν όμορφα στις διακοπές των εορτών και διασκεδάσαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και να ευχηθούμε να γίνουν και άλλες τέτοιες εκδρομές και σε άλλες πόλεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου