Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Κοπή Πίτας 2012

  Την ΚΥΡΙΑΚΗ 11-3-2012 πραγματοποιήθηκε η γιορτή κοπής πίτας του Συλλόγου μας στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

  Σε μία αίθουσα γεμάτη από μικρούς και μεγάλους αθλητές μας αλλά και από πολλούς γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση η Διοίκηση αλλά και οι προπονητές του Συλλόγου ευχήθηκαν σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ αλλά και στους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ όπου και συμμετέχουν, ΜΕ ΥΓΕΙΑ οι μικροί μας φίλοι.

  Στους νικητές με τα τυχερά φλουριά μοιράστηκαν αντίστοιχα δώρα της εταιρείας ΡΕΑΚ την οποία και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευγενική της προσφορά.





  Επίσης ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ για την ευγενική παραχώρηση της Αίθουσας, την κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ-ΖΙΟΥΤΑ εκπρόσωπο του Δήμου Κιλκίς στην οποία άλλωστε έτυχε και το φλουρί της Βασιλόπιτας αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΛΕΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΝΕΛΙΑ για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης όπως επίσης τους γονείς που εθελοντικά συνεισέφεραν στην δημιουργία ενός άρτιου μπουφέ που τιμήθηκε ιδιαιτέρως από όλους όσους παραβρέθηκαν.



  Ιδιαίτερα επίσης να ευχαριστήσουμε και την κα ΚΑΤΙΑ ΣΑΡΛΗ στην οποία ανήκουν και όλες οι φωτογραφίες της εκδήλωσης..!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου