Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πρωταθλητές και επισήμως...!



  Όλα ήταν έτοιμα για την γιορτή, και κανένας δεν μπορούσε να την χαλάσει (αν και κάποιοι προσπάθησαν) και έτσι η Ανδρική μας ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας Ε.Κα.Σ.Κε.Μ. και την ταυτόχρονη άνοδο της στο Πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής Κατηγορίας κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τον Μεγ.Αλέξανδρο Πολυκάστρου με 64-43.
  Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο και για τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν ελεύθερα και να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα στους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν και σε κάποια σημεία αποζημιώθηκαν για την παρουσία τους στο γήπεδο και διασκέδασαν μαζί με τους παίκτες του "ΑΕΤΟΥ".
  Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί με τις σαμπάνιες να ανοίγουν συνεχώς και το σύνθημα στις μπλούζες των Πρωταθλητών να αναγράφουν την αλήθεια για την χρονιά που έκλεισε με απόλυτη επιτυχία 
"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!"  
με την ομάδα μας να έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (μέσα στην δευτερη Αριδαία στην παράταση).
  Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του "ΑΕΤΟΥ" μας για την μεγάλη προσπάθεια και συνεπή παρουσία τους σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς επίσης και σε όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα μας όλη την χρονιά.
  Η ανάγκη πλέον για στήριξη από όλους τους φιλάθλους και φορείς της πόλης του ΚΙΛΚΙΣ είναι πλέον επιβεβλημένη για να μπορέσει η ομάδα μας να σταθεί επάξια στο δύσκολο Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
  
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ....!

  • Τα δεκάλεπτα ήταν : 18-7, 35-19, 46-30, 64-43.

"ΑΕΤΟΣ" : (Παπαδόπουλος Δημ.) Τσάτσης 13(3), Ημερίδης 11, Παπαδόπουλος Γιωρ. 19, Κούτουλας 4, Ξανθόπουλος 6, Παπαδόπουλος Συμ. 7(1), Δαρνάκας, Πατσούρης, Μουρζίδης 4, Τάτσης, Λιάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου