Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Φιλικοί Αγώνες Ακαδημιών.

  Σε φιλικούς αγώνες Ακαδημιών συμμετείχαν τα τμήματά μας 2003-04 & 2001-02 εντός έδρας με τον Αίαντα Ευόσμου την Κυριακή 16-11.
  Η συμμετοχή των αθλητών μας ήταν μεγάλη και η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι άφησε όλους ευχαριστημένους για την προσπάθεια και το πάθος στο αγαπημένο μας παιχνίδι χτίζοντας έτσι μία δυνατή σχέση ομαδικότητας και συνεργασίας για το μέλλον όλων των παιδιών μας.

  Επίσης τρία τμήματα του "ΑΕΤΟΥ" μας (2001-02, 2003-04 & 2005-06) ταξίδεψαν στην Κατερίνη το Σάββατο 22-11 όπου έδωσαν μία σειρά φιλικών αγώνων με την ομάδα του Πιερικού-Αρχέλου σε ένα γήπεδο οπου γέμισε από παιδιά και των δύο Συλλόγων και σίγουρα άφησε ικανοποίηση σε όλους από την τεράστια επιτυχία των αγώνων καθώς και εδώ έδειξαν όλοι πάθος και τεράστια προσπάθεια για την νίκη (που σίγουρα όμως δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ο στόχος του κάθε ομαδικού αθλήματος).

  Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί και τους δύο Συλλόγους : τον ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ που ταξίδεψε στην πόλη μας καθώς επίσης και τον ΠΙΕΡΙΚΟ-ΑΡΧΕΛΑΟ για την άριστη φιλοξενία.

  Το Σάββατο 29-11 συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες Ακαδημιών καθώς ο "ΑΕΤΟΣ" θα φιλοξενήσει τμήματα του ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ. 


  ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου